BEDRIJFSFEEST

Daals Traiteurs feest image

Met een bedrijfsfeest geeft u uw werknemers blijk van uw waardering. Daarbij is de culinaire component de ‘bindende factor’, waardoor u gezamenlijk kunt ontspannen en genieten.

Wij kunnen catering op elke gewenste locatie realiseren!

Wij kunnen uw catering op elke gewenste locatie realiseren; in een bedrijfshal, bij u thuis of in de open lucht. Natuurlijk wilt u dat alles goed verloopt en dat u en uw gasten kunnen terugkijken op een geslaagd feest/evenement. Daarom bespreken wij vooraf uitgebreid uw wensen en verwachtingen. Vervolgens gaan wij alles tot in de puntjes voor u regelen.

GROEPEN

Daals Traiteurs hapjes

Of het nu gaat om een groep van 20 of 2000 personen: wij verzorgen op de door u gekozen locatie de catering en organisatie, helemaal volgens het beeld en de wensen die u voor ogen heeft.
Een zakelijk evenement, zoals een bedrijfsopening, jubileum, beurs, receptie, of eindejaarsborrel, of een persoonlijke gebeurtenis, zoals een bruiloftsfeest, verjaardag, of ander speciaal moment: de koks van Daals Traiteurs weten u te verrassen op een manier die u zich blijvend zult herinneren.

CULINAIR THEMA

Daals Traiteurs themafeest

Bij Daals Traiteurs zijn we van alle markten thuis. Wat dacht u van een walking diner of een heerlijk themafeest?

Er zijn diverse mogelijkheden of combinaties, desgewenst met of zonder begeleiding van onze gediplomeerde koks. Voorbeelden van themabuffetten zijn: Achterhoekse stoverij, Italiaans genieten, Spareribbuffet, Oosters buffet, Aspergebuffet, Achterhoeks wildbuffet, Stamppotbuffet.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Start typing and press Enter to search