ONTDEK DE VEELZIJDIGHEID VAN DAALS TRAITEURS

Daals Traiteurs staat voor partyservice van een hoog niveau. Onze koks hebben jarenlange ervaring, werken met passie en toewijding en weten u te verrassen op een manier die u zich blijvend zult herinneren. Wij zijn uw partner als het gaat om groepen van 20 tot 2000 personen, voor zowel bedrijven als particulieren. Wij werken met verse ambachtelijke producten uit eigen Keurslagerij. Dit garandeert een hoge kwaliteit, variëteit en dagelijkse versheid. Regelmatig worden onze producten met ‘goud’ bekroond!

Daals Traiteurs gegarandeerd vers

Wij laten niets aan het toeval over

De culinaire component is verreweg het belangrijkste van uw feest, receptie of evenement. Het is een ‘bindende factor’ waaromheen uw feest wordt gebouwd.Er zijn diverse mogelijkheden om uw feest of evenement tot een succes te maken. Uiteraard spreken we goed door wat uw wensen zijn, waarbij wij niets aan het toeval overlaten.

Daals Traiteurs: wat uw wensen ook zijn!

Wat uw wensen ook mogen zijn: Daals Traiteurs staat garant voor hoge kwaliteit, verse, veelal Achterhoekse producten en een grote mate van variëteit in haar gerechten.

Start typing and press Enter to search