VLEES UIT EIGEN SLAGERIJ

Het vlees voor onze gerechten is afkomstig uit onze eigen Keurslagerij/ worstmakerij en wordt bereid door de koks van Daals Traiteurs, die hun vak al ruim 30 jaar met passie uitoefenen. Daals Traiteurs staat garant voor hoge kwaliteit, verse, veelal Achterhoekse producten en een grote mate van variëteit in haar gerechten.

Passie voor het slagersvak

Arnold Daals

Mensen die Keurslagerij Daals kennen, weten dat wij bijna alle producten zelf maken. Iedere dag wordt met veel passie en toewijding gewerkt om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. De meest verse ingrediënten garanderen een eindresultaat van de beste kwaliteit. Veel van de producten uit de slagerij zijn met ‘goud’ bekroond, waaruit onze passie voor het slagersvak duidelijk spreekt.

VERSE PRODUCTEN

Daals Traiteurs staat garant voor hoge kwaliteit, verse, veelal Achterhoekse producten en een grote mate van variëteit in haar gerechten. Onze passie voor het vak ziet en proeft u zonder meer terug in onze gerechten.

Daals Traiteurs vers

Start typing and press Enter to search